nedelja, 27. marec 2011

OBISK LJUBLJANSKEGA LETALIŠČA

Mama našega Jaše nam je izbrala čudovit dan za obisk ljubljanskega letališča - v njem velikansko toplo sonce, pomladni veter, ki nas je kuštral ravno prav, široko modro nebo ... in mi ter naša nasmejana lička :-)

Iz Ljubljane smo se odpeljali nestrpni in polni pričakovanja. Na letališču so nas prijazno pričakali še ostali člani Jaševe družine in ga. Šelj. Takoj se je začela akcija .... glavna letališka hala, dva hangarja, kontrola, ogled vzleta letala izpred letališke stavbe, ogled priprave letalskih obrokov in malica tudi za nas, gasilci (juhej - špricanje do oblakov :), ogled pristanka letala, vožnja z letališkim avtobusom in ogled letala od znotraj ... pa še kaj:



Obisk je bil za vse nas nepozabno in zelo srečno doživetje.


Gospodu Kokošarju, Tanji, Bojanu in gospe Adrijani Šelj se najprisrčnejše zahvaljujemo za gostoljubje in nadvse zanimivo vodstvo po letališču. Bili ste enkratni gostitelji! Hvala!

3 komentarji:

Cici.matickava pravi ...

Super doživetje!!! Kvala oraganizatorjem!

Our Classroom Family pravi ...

We liked the music a lot.

We can't take tours of airports in the USA. Most of us have never seen the inside of a plane before, so it was really cool to see your airport. The best part was seeing inside the airplane where the pilot was.

It looks like you had fun and we hope you enjoyed your trip.

Love,
The Stars

mbbirdy pravi ...

Čestitke in pohvale organizatorjem za idejo in izpeljavo dogodka. Fantastično, izjemen dogodek za otroke, ki si ga bodo prav gotovo zapomnili za vedno.
Enako tudi pohvale Nelly za lep dokumentarec.
LP Matjaž Bončina