ponedeljek, 22. avgust 2011

NAGRADA ZLATI KABEL 2011

Aprila letos nam je bila na mednarodni konferenci SIRikt 2011 v Kranjski Gori podeljena nagrada ZLATI KABEL 2011 za najboljši slovenski e-twinning projekt v starostni katergoriji od 4 - 11 let, in sicer za projekt BOOKS MAKE FRIENDS & FRIENDS MAKE BOOKS, s katerim smo v prvem razredu spoznavali svetovne otroške slikanice in ponesli glas o muci Copatarici tudi v Ameriko.

Nagrade smo bili seveda zelo veseli. Pravo vznemirjenje pa je prineslo snemanje e-zbornika v našem razredu tik pred koncem šolskega leta. Zbornik v elektronski obliki je bil v teh dneh objavljen na straneh e-Twinning portala, slovenske šole pa bo obkrožil tudi na cd ploščah. Vsi spremljevalci naših strani si ga seveda lahko ogledate po bližnjici tule spodaj:



Da pa ne boste pozabili, kako smo zgodbo o muci Copatarici predstavili ostalim otrokom iz Evrope in ZDA, naš filmček objavljamo že enkrat. Živela muca Copatarica!!



Projekt je tudi na Poljskem prejel 1. nagrado, na Slovaškem pa smo si prislužili 2. nagrado :) Jupiiiii!

4 komentarji:

Anonimni pravi ...

CONGRATULATIONS! It was so much fun working with you! The Stars are in 2nd grade, and our new class doesn't have a name yet, but our friendship will continue.
Ms. Mathes, Maine, USA

Nelly - Slovenia pravi ...

Dear Nadene, it definately will!! I'm looking forward to cooperating with our new groups :)

And to you, my dear Sparkles, shine on!!!

Nelly

Mateja S pravi ...

Bravo Nelly in iskrice. Prav res niste od muh. Pojutrišnjem pa nov veter v jadra in naprej, pri tem pa se bomo vseeno malo pomudili pri znanih vratih v razred ...

Srečno !

Jacqui Wilson pravi ...

How delightful! Congratulations on your award friends!